doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Toch op voorjaarsvakantie? Er is nog plek voor 189 Nederlanders

Koffers alweer vol teleurstelling op zolder geschoven toen je hoorde dat het kabinet een dikke streep zette door alle vakanties tot midden mei? Wees niet getreurd, want met wat hulp van het kabinet en twee vakantiereuzen kunnen een heuse 189 Nederlanders toch een weekje maximaal ontspannen. Alhoewel, zo fantastisch klinkt die vakantie nou ook niet…
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Toch op voorjaarsvakantie? Er is nog plek voor 189 Nederlanders

Het plan komt van vakantiereuzen Sunweb en Transavia, die de handen ineenslaan om 189 Hollanders als pilot op vakantie te sturen. De gelukkigen kunnen acht dagen achter elkaar souvlaki en gyros naar binnen schuiven en genieten van de Egeïsche zee op Rhodos.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nou ja, genieten? Dat is nog maar de vraag, want er zijn nogal wat regels waar men zich aan moet houden. Iedere reiziger boven de drie moet de godganse dag in een mondkapje blijven hijgen op het eiland, waar op dit moment ook gewoon een avondklok geldt. Een beetje fatsoenlijk de toerist uithangen gaat ook niet, want trekpleisters als musea en restaurants zijn gewoon dicht. Niet dat je daar überhaupt heen zou kunnen, want je mag het resort toch niet verlaten. Oh, en mocht de situatie op het eiland achteruit gaan, dan zou het zomaar kunnen dat je uit bed geplukt wordt en naar huis wordt gestuurd, waar je bij terugkeer hoe dan ook eerst tien dagen in quarantaine mag.

Maar goed, dan heb je wel heel even aan het zwembad mogen genieten en daarmee ook alle gedwongen thuiszitters in ons kikkerland een hak gezet. Daar is ook wel wat voor te zeggen. Aanmelden kan vanaf vandaag om 18.00 via deze site, die ongetwijfeld binnen no-time snoeihard offline gaat door de talloze aspirant-vakantiegangers die hun plekje proberen te bemachtigen. Succes!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws