doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Wopke Hoekstra trekt de stoute schaatsen aan

“Blijf thuis! Alleen samen krijgen we corona controle” is een uitspraak die blijkbaar niet voor politici geldt, want net als Grapperhuis op zijn bruiloft, lapt ook Wopke Hoekstra de regels aan zijn laars. Hij maakte een flinke uitglijder door bij Thialf het ijs op te stappen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Wopke Hoekstra trekt de stoute schaatsen aan

“Sporten is ontzettend leuk en daarnaast heel gezond”, meldt Wopke Hoekstra in een bericht op Twitter. Daarom deed hij lekker een rondje op het ijs van Thialf, samen met Sven Kramer. Hij zal het wel een mooie verkiezingsstunt gevonden hebben, maar Wopke was even vergeten dat het voor de rest van Nederland verboden is om zomaar het sportpark in te gaan, waardoor hij nu de hete adem van heel Twitterend Nederland in zijn nek voelt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“Voor hem gelden de regels blijkbaar niet”, was één van de vriendelijkere reacties op het bericht van de CDA-lijsttrekker. Het feit dat hij mensen oproept om een lekker partijtje te gaan sporten, terwijl zijn eigen partij juist meewerkte aan het sluiten van de sportverenigingen, schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Dat hij vervolgens de schaatsen aantrekt om in het sinds december gesloten Thialf een rondje te gaan rijden deed alleen maar olie op het vuur.

Hoekstra heeft nog niet van zich laten horen over de stiekeme schaatspartij.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws