Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Een drievoudige coronamoord

Een drievoudige moord, gepleegd door een eersteklas honkballer, maar wat heeft het met corona te maken?

Een drievoudige coronamoord

De man in het midden, in stemmig rood met wit mondkapje op, heet Brandon Willie Martin.

Hij is een niet onverdienstelijk honkballer die uitkwam voor de Tampa Bay Rays, maar zijn vaardigheden met de honkbalknuppel heeft hij ingezet op een volstrekt verkeerde manier.

Op 17 september 2015 reed de 27-jarige naar het huis van zijn 64-jarige vader Michael Martin, en sloeg hem dood met zijn knuppel. Een 51-jarige zwager van de vader die toevallig ook in huis was en tussenbeide wilde komen, werd ook doodgeslagen. Nu was de relatie tussen vader en zoon sowieso al niet echt goed te noemen, want een jaar eerder had hij hem een paar keer hard in zijn gezicht geslagen. Ook zou hij zijn moeder hebben gedreigd met een schaar in haar nek te steken. De ouders van Martin besloten daarop een alarmsysteem aan te laten leggen in hun huis.

Op het moment dat Brandon Willie Martin zijn vader en zijn oom doodsloeg was de 62-jarige Barry Swanson het alarm aan het installeren. Ook hij werd door de honkballer doodgeslagen. Volgens zijn verklaring haatte Martin het dat hij een kleurtje had. Doktoren hebben gezegd dat hij psychisch niet helemaal in orde is. Dat hadden wij hier op de redactie ook wel kunnen vertellen.

Maar in de kop staat Corona, dus wat heeft dat hier mee te maken? De drievoudige moord gebeurde in het plaatsje Corona in Californië.

Misdaad
  • ProShots