Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De penispomp, een populair speeltje onder de mannen

De penispomp is een populair seksspeeltje voor de mannen, en wordt vaak gekocht en gebruikt.

De penispomp, een populair speeltje onder de mannen

Met de penispomp kun je de lengte van jouw penis vergroten, en is de erectie harder en blijft het langer in stand. Je kunt de penispomp gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het extra verwennen van jouw partner, maar ook jezelf. Daarnaast helpt de pomp ook als je kampt met erectieproblemen, hierbij kan de pomp de penis stimuleren om een goede erectie te krijgen.

Wat is een penispomp eigenlijk?

Het is een hulpmiddel waarmee je de omvang van je penis in erectie kunt vergroten en beïnvloeden. Wat je doet, is de plastic huls over je penis schuiven. Doordat je de huls strak over je penis plaatst, worden de bloedvaten een beetje afgekneld en vacuüm gezogen rond de penis. Je pompt als het ware de penis op, hiermee verwijden de bloedvaten. Hierdoor stroomt er meer bloed naar jouw penis. Het doorstromen van meer bloed heeft wel een nadeel, want hierdoor wordt het terugstromen lastiger. Het vasthouden van de erectie wordt hierdoor wél makkelijker. Daarom wordt de penispomp soms ook wel de erectiepomp genoemd.

Hoe kun de penispomp gebruiken?

Omdat je de erectie bevordert, kun je het gebruiken om seks te hebben met jouw partner. Dit is een manier om de pomp te gebruiken. Je kunt de pomp ook prima alleen gebruiken. Veel mannen vinden het zuigende gevoel ook prettig en kan het ook wanneer je alleen bent, goed van pas komen.

Ben je van plan om een penispomp aan te schaffen?

Als je van plan met om een pomp aan te schaffen is het belangrijk dat je het juiste formaat koopt. De verschillende maten kun je vinden bij de productbeschrijvingen. De omvang van de sleeve geeft een indicatie aan van het formaat van jouw penis, op basis hiervan kun jij de keuze maken van de modellen.

Succes bij het kiezen van een penispomp en geniet!