Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: snoeiharde tackle bij Tottenham - Mourinho grijpt in

In Groot-Brittannië werd dit weekend een wedstrijd tussen Tottenham en Brentford gespeeld voor de League-cup. Aan het einde van de wedstrijd kwam Joshua Dasilva keihard in met een enorme schenenbreker tegen Pierre-Emile Højbjerg.

Video: snoeiharde tackle bij Tottenham - Mourinho grijpt in

De middenvelder van Brentford trapte tijdens een tackle de scheenbeschermer van Højbjerg doormidden. De Tottenham-speler liep daarbij ook nog een nare wond op. Bizar genoeg greep de scheids niet meteen in. Pas na controle door de VAR werd er een rode kaart uitgedeeld aan Dasilva.

Højbjerg liet zich alleen niet zomaar stoppen. De middenvelder van Tottenham probeerde op één kapot been gewoon weer terug het veld op te hobbelen, totdat Mourinho ingreep. Hij moest de Deen, die van geen ophouden wist, met eigen handen van het veld halen.

Vriendschappelijk

Na de wedstrijd vond er op Twitter een woordenwisseling plaats tussen de twee middenvelders. Dat ging er echter veel vriendelijker aan toe dan je zou verwachten. Dasilva gaf aan dat het een ongeluk was en dat hij probeerde te leren van de situatie, waarna Højbjerg hem zelfs nog succes wenste. Eind goed al goed, dus.

Sport
  • Ziggo Sport
  • ProShots