Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Paus Franciscus liket alweer een pikant plaatje op Instagram

Oh oh oh, Paus Franciscus heeft weer problemen. De leider van de Katholieke Kerk heeft zich opnieuw laten verleiden door foute foto’s. 

Paus Franciscus liket alweer een pikant plaatje op Instagram

Er gaat alweer een foto rond waarop te zien is dat het officiële Instagram-account van Franciscus een like heeft gegeven aan een pikante foto. Dit keer gaat het om ene Margot Foxx in een iets te strak badpak. Ze deelde het bewijs op Twitter, met daarbij de tekst: “Hé, dat ben ik.”

Excuus

De Paus maakte al eerder dit jaar een slippertje, toen hij iets teveel aandacht gaf aan een foto van een Braziliaans model in stoute schoolkleding. Daar werd in een video duidelijk bewijs van geleverd. De like verdween vervolgens als sneeuw voor de zon, waarna de heilige heren van het Vaticaan met een smoesje kwamen. Volgens hen lag de fout bij Instagram en niet bij de Katholieke Kerk zelf.

Het lijkt erop dat beide foto’s op dezelfde dag in november een like hebben gekregen, dus waarschijnlijk heeft Franciscus zich in één sessie uitgeleefd.

Eigenlijk is het Pauselijke account natuurlijk niet in handen van Franciscus zelf. Blijkbaar wordt het bijgehouden door een team binnen het Vaticaan. Degene die het in november in handen had, is dus waarschijnlijk de schuldige.

Bizar
  • ladbible.com
  • BrunoPress