doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

De G-shock Metal: De klassieker met een spectaculaire metalen upgrade

Nog op jacht naar een nieuw horloge of een fantastisch cadeau voor Kerst? Met de nieuwe G-stock Metal zit je altijd goed.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
De G-shock Metal: De klassieker met een spectaculaire metalen upgrade

De G-Shock Metal is van alle markten thuis. Ongeacht welke techniek jouw voorkeur heeft, de G-Shock is technologisch erg vooruitstrevend en voor ieder wat wils. Het horloge is gemaakt voor echte G-Shock liefhebbers die toe zijn aan een upgrade en een horloge dat een leven lang meegaat inclusief alle benodigde functies. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Casio G-Shock Metal!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Van 1983 tot nu

In 1983 werd voor het eerst door Casio ingenieur Kikuo Ibe de schokbestendige G-Shock DW-5000 geïntroduceerd. Tegenwoordig is de bekende kunststof G-SHOCK nu ook in een metalen variant te krijgen waarbij de kast voorzien is van een metalen kap waardoor het model geschikt wordt voor zowel vrije tijd als ook bij zakelijke of formele momenten waarbij bijvoorbeeld een pak gedragen moet worden. Ondanks het business casual uiterlijk wordt de uitstraling van de bekende G-SHOCK toch behouden.

De nieuwe G-Metal modellen hebben hetzelfde ontwerp als de originele, van kunststof gemaakte, vierkante G-Shock 5600-lijn, maar dan met een gesmede roestvrijstalen kastrand. Ook het multifunctionele LCD-scherm komt deels overeen met het origineel, maar is nu voorzien van Tough Solar-technologie met het bekende steenmotief.

Overige eigenschappen

De G-Shock Metal is dus voor elke gebruiker met verschillende wensen en behoeften geschikt. Zo is voor zakenmensen de functie zoals radiotechnologie een handige bijkomstigheid. En voor duikers en watersporters is het ideaal dat de modellen uit de 5600-lijn waterbestendig zijn tot 200 meter diepte!

Uniek design

De G-Shock Steel is zowel stijlvol als functioneel. Deze Steel collectie bevat hoogwaardige materialen die gecombineerd zijn met de meest betrouwbare technologie. Mede dankzij de combinatie van edelstaal en kunststof bevat het horloge een meerlaags design waardoor er een diepere uitstraling aan het horloge wordt gegeven. Dankzij de hoge kwaliteit van het staal heeft het horloge een luxueuzer uiterlijk dan andere horloges van G-Shock. De nieuwe modellen zijn beschikbaar in de combinaties zilver & zwart, de GM-5600-1, en een zwart geïoniseerde kast met legergroene band, de GM-5600B-3.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws