Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De dochter van Steve Jobs wordt model [+foto’s]

Toen Apple-oprichter Steve Jobs in 2011 overleed, liet hij vier kinderen achter. Eén van hen stapt net als haar vader in de schijnwerpers, maar met een iets minder technisch baantje.

De dochter van Steve Jobs wordt model [+foto’s]

Steve Jobs was een man die niet van al te veel poespas hield. Hij droeg vaak dezelfde outfit en ook in zijn werk legde hij de focus op simpliciteit. In zijn privéleven is dat blijkbaar niet anders, want zelfs bij het kiezen van de naam van zijn jongste dochter hield hij het simpel. Hij nam zijn eigen voornaam, hakte er twee letters vanaf en voila: Eve Jobs werd geboren.

En wat blijkt: de Apple valt blijkbaar niet ver van de boom, want bij de naam houden de gelijkenissen nog niet op. Net als haar vader heeft Eve een goede set hersenen in haar hoofd. Ze studeert namelijk aan het prestigieuze Stanford. Vader Jobs heeft aan zijn biograaf zelfs laten weten dat hij van Eve verwacht dat ze Apple ooit gaat overnemen.

Model

Nu blijkt Eve niet alleen een knappe kop te hebben, maar ook een bijzonder goed uiterlijk. Bij make-upmerk Glossier hadden ze dat ook snel door, want zij grepen vorige week de kans om de 22-jarige op de foto te zetten, met dit als resultaat:

Een bijzondere fotoshoot, maar dat neemt niet weg dat Eve een fraaie verschijning is. Dat bewijst ze nog maar eens op haar eigen Instagram, waarop ze eens in de zoveel tijd een mooi plaatje van zichzelf online zet.

Entertainment
  • nieuwsblad.be
  • BrunoPress