doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Items en accessoires die absoluut niet in jouw mancave mogen ontbreken

Het is een feit, jouw eigen mancave komt eraan! Na ellenlange gesprekken met je vrouw of vriendin, kan jij eindelijk aan de slag met het maken én inrichten van je eigen mancave. Na het verrichten van wat aanpassingen in je tuinhuis, garage, kelder of zolder, kun je gaan beginnen met het inrichten van je mancave. Na de standaard meubels en uiteraard de bar, komt het aan op de details. Natuurlijk mag de drank in dat geval niet ontbreken. Even afhankelijk van de stijl van je mancave maak je een keuze voor bier en/of luxe cocktails. Maar voordat je deze dranken gaat scoren, zal je er eerst voor moeten zorgen dat je deze dranken in ieder geval kunt koelen. Als je gaat, ga je natuurlijk ‘all the way!’
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Items en accessoires die absoluut niet in jouw mancave mogen ontbreken

Het lekkerste biertje wil je toch in je eigen mancave drinken?

Een lauw biertje smaakt lang niet zo lekker als een ijskoud gekoeld biertje. Hetzelfde geldt voor vele andere drankjes. Voor lekkere, koude drankjes kun je op zoek gaan naar een drankkoelkast. Voor het kopen van zo’n koelkast kun je terecht bij verschillende speciaalzaken, maar regelmatig worden er ook tweedehands drankkoelkasten aangeboden op het internet. Misschien heeft een bevriende horecaondernemer nog wel iets staan? Daarnaast mag een ijsblokjesmachine natuurlijk ook niet ontbreken in jouw mancave. Want laten we eerlijk zijn, wat is nu een cocktail of een scotch on the rocks zonder ijsblokjes?

Een ijsblokjesmachine

Er zijn verschillende soorten ijsblokjesmachines op de markt verkrijgbaar. Welke ijsblokjesmachine het beste geschikt is voor jouw mancave, is van een aantal factoren afhankelijk. Allereerst is je budget belangrijk. Je hebt namelijk goedkopere ijsblokjesmachines voor kleine hoeveelheden en met wat minder opties. Maar ook de duurdere ijsblokjesmachines met meer mogelijkheden behoren tot de keuzes die je hebt. Met name het aantal gasten wat jij in je mancave ontvangt is van belang. Wanneer je vaak met z’n vieren in jouw mancave zit, heb je vaak al voldoende aan een wat kleinere machine. Zit jij vaak met acht gasten of meer in je mancave? Dan kun je beter een grotere machine aanschaffen.

IJsblokjes in de supermarkt kopen

Een ijsblokjesmachine heeft, ten opzichte van de zakken met ijsblokjes die je in de supermarkt koopt, veel voordelen. Met een ijsblokjesmachine heb je namelijk in een mum van tijd ijsblokjes voor je dranken. Zijn de ijsblokjes in de machine op? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de machine bijvullen met water. Dan maakt de machine eenvoudig en binnen no-time ijsblokjes bij.

Crushed ijs maken

Daarnaast bieden sommige ijsblokjesmachines ook de mogelijkheid om crushed ice te maken. Zeker bij het maken van cocktails gebruik je vaak dit soort ijs. Door een ijsblokjesmachine aan te schaffen met deze functie, hoef je niet aan de slag met het hakken van je ijsblokjes in de keukenmachine. Vind je het leuk om zo nu en dan te genieten van zelfgemaakte cocktails in je mancave? Schaf dan een cocktailbar station aan.

Cocktail bar station

Er zijn verschillende soorten cocktail bar stations op de markt verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een verrijdbare cocktail bar station die je op warme zomerdagen gemakkelijk naar buiten kunt verplaatsen, maar je kunt ook kiezen uit een inbouwmodel. Als je in de tuin een grote overkapping hebt staan waar jij in de zomermaanden regelmatig met je vrienden te vinden bent, dan is zo’n verrijdbaar station aan te raden. Maar wanneer jij eigenlijk altijd met je vrienden te vinden bent in je mancave, kun je ook kiezen voor een inbouwmodel welke je in de bar in je mancave kunt monteren.

Wat heb je nodig om cocktails te maken

Naast een cocktail bar station, zijn er nog diverse andere cocktail benodigdheden die van belang kunnen zijn bij het maken van cocktails. Een voorbeeld hiervan is de hierboven omschreven ijsblokjesmachines. Want wat is nu een cocktail zonder ijsblokjes? Daarnaast zijn er ook andere cocktail benodigdheden die van belang kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een shaker of een muddler. Een muddler wordt ook wel een stamper genoemd. Zeker wanneer jij vaak gebruik maakt van vers fruit bij het maken van de cocktails, kan zo’n muddler in je mancave eigenlijk niet ontbreken. Daarnaast behoren mixglazen en een schenktuit tot de cocktail benodigdheden die van belang kunnen zijn. Haal alle benodigdheden bij een horeca groothandel en dan kan je snel chillen in je mancave, met een zelfgemaakte cocktail in je hand.

Deze benodigdheden kunnen van belang zijn

Naast het drinken van een biertje, sterke dranken en cocktails, wil jij zo nu en dan ook wel genieten van een lekker hapje in je mancave. Je kunt allerlei verse hapjes bereiden, maar je kunt ook de friteuse aanzetten zodat je bittergarnituur kunt frituren. Heb je na dat ijskoude biertje wel trek in een hapje? Zoek dan een friteuse. Daarnaast wil je misschien ook je vrienden wel een comfortabele stoel of kruk aanbieden op het moment dat jullie genieten van een gezellig avondje. Hiervoor kun je eens op zoek gaan naar barkrukken of relaxstoelen. Er zijn dus tal van benodigdheden die van belang kunnen zijn voordat jij jouw mancave “officieel” kunt openen.

Laatste nieuws