doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dealer met onderbroek vol drugs gearresteerd

Je kunt natuurlijk ook een tas meenemen of je spullen in een auto bewaren, maar deze 24-jarige dealer gebruikte liever gewoon zijn onderbroek. Lekker is dat voor de potentiële kopers, als je opeens een beetje in je broek begint te rommelen om je handelswaar te pakken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Dealer met onderbroek vol drugs gearresteerd

De politie in Spijkenisse kreeg dit weekend een tip van een bezorgde buurtbewoner. Er zou weleens een dealer in de buurt aan het werk kunnen zijn. Het werd al snel duidelijk dat de buur gelijk had en dat de dealer op dat moment onderweg was naar een klant. De politie besloot zo snel mogelijk in te grijpen. Tegen de tijd dat de handelaar op de afgesproken locatie aankwam, vond hij geen kopers, maar wel een groep agenten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Smoesje

De politie vroeg of de man hij even wou vertellen wat hij precies op zo’n locatie deed, waarop hij met een matig smoesje op de proppen kwam. Meneer was ‘onderweg naar zijn vriendin’, maar hij was alleen haar naam en adres even vergeten. De dienders vonden het verhaal niet helemaal geloofwaardig en besloten de leugenaar te fouilleren. Die bleek inderdaad drugs bij zich te hebben, maar op een bijzondere locatie.

Het handelaartje was ook nog in bezit van een aantal telefoons en een paar honderd euro contant geld. Blijkbaar was het niet eens zo’n verkeerd idee om je materiaal in je onderbroek te bewaren, want volgens de wijkagenten had hij een drukke avond. Zijn telefoons bleven maar rinkelen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws