doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vacature: goedbetaalde lingeriebeoordelaar, iets voor jou? 

Een Brits bedrijf is bereid jou en de vrouw een lieve duit te betalen om sexy lingerie te testen. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vacature: goedbetaalde lingeriebeoordelaar, iets voor jou? 

De clubs zijn nog steeds gesloten, op de voetbaltribune is maar een handje mensen welkom en ver reizen zit er nog steeds niet in. Dan maar wat vertier tussen de lakens zoeken. En als jij en je vrouw toch bezig zijn, waarom dan niet meteen wat lingerie testen?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Lekkere vergoeding

Testonderdeel 1a: hoe makkelijk is de lingerie uit te trekken? Klinkt dat niet verkeerd? Mooi, in dat geval wacht een fijne openstaande vacature voor lingeriebeoordelaar op je. Het lingeriemerk Pour Moi is op zoek naar een stel dat sexy lingerie wil testen en beoordelen. Er staat een leuke vergoeding tegenover. Per uur ontvang je er £30 (€32) voor en het bedrijf vraagt van je dat je de schone taak minstens 10 uur uitvoert. Oftewel: je ontvangt er zo’n 320 euro voor. Da’s niet gek, toch?

In welk land je precies woont boeit het bedrijf niet, zolang je maar 18 jaar en ouder bent en een consensuele relatie hebt. Ook is het lekker coronaproef, want het testen kan gewoon thuis vanuit je eigen bed. Of vanaf het aanrechtblad. Waar de voorkeur maar ligt.

Makkelijk uit te trekken?

Word je geselecteerd? Dan ontvangen jij en je lief drie sexy setjes lingerie die jullie vervolgens testen en mogen houden. In de vragenlijst die je achteraf moet invullen, geef je aan welke set je het sexyst vond, hoe makkelijk je lief in het wellicht ingewikkelde linnengoed kon komen en hoe makkelijk het voor jou was om de boel weer uit te trekken.

via GIPHY

Solliciteren kan hieeerrrr tot en met 12 oktober. Dus, waar wacht je nog op?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws