Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Te krenterig om voor Netflix te dokken? Vanaf deze site kun je gratis Netflixseries kijken

Parasiteer je al tijden op het Netflixaccount van je zus, ex, buurman of maat? Dan zou je die Netflixknallers ook gratis op deze site kunnen bekijken.

Te krenterig om voor Netflix te dokken? Vanaf deze site kun je gratis Netflixseries kijken

Je hebt mensen die betalen voor Netflix en je hebt mensen die het abonnement van een ander exploiteren. Val jij in die laatste categorie en is de Netflixbetaler jouw klaploperij helemaal zat? Dan kun je terecht bij de heuse Watch Free-pagina van de streamingservice, waar je films en series voor nop kunt bekijken.

Populaire series

Op de speciale Watch Free-pagina van Netflix vind je een lekker aanbod aan series en films. Momenteel kun je afleveringen zien van Stranger Things, When They See Us, Our Planet en Elite. Ook vind je hier de films Bird Box, Murder Mystery en The Two Popes in het gratis aanbod.

Netflix wil het aanbod continu veranderen, zodat je zonder account ook kunt werken aan een serieverslaving. Het gaat echter maar om een voorproefje, een valstrik zo je wilt. Zonder abonnement kun je alleen het eerste seizoen van een serie kijken. Om meer te zien dan alleen het eerste seizoen moet je een account aanmaken – en dus ook dokken.