doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bruidegom en maten halen gewaagde grap uit met bruid (+Video)

Een seconden voordat je met een simpele ‘Ja, ik wil’ je lief eeuwige trouw verklaart, is een príma moment voor wat echtelijke plagerij. Zo’n verbintenis is natuurlijk maar voor de rest van je leven. Niet bijzonders. Gebbetje moet kunnen, toch? 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bruidegom en maten halen gewaagde grap uit met bruid (+Video) 

Het is naar verluidt het meest romantische moment van je leven, maar een Amerikaanse lolbroek van de bovenste plank besloot wat luchtigheid in zijn huwelijksceremonie te gooien. Met een simpele ‘hang on’ beent hij naar zijn bruidsjonkers voor overleg op het moment suprême. Een beetje bromance moet tegenwoordig kunnen, maar je maten apart nemen nét voordat je je lief ‘Ja, ik wil’ verklaart, da’s riskant.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gelukje voor de bruidegom: een lachsalvo vult de zaal. Blijkbaar wist ook de vrouw in kwestie waar ze aan begon met deze clown, want ze schatert smakelijk mee. Na een snel beraad met de mannen keert de oproerkraaier terug naar zijn bruid: natuurlijk wil hij met haar trouwen. Eind goed al goed. Al had de grap van de bruidegom natuurlijk ook heel anders af kunnen lopen. Leer ons vrouwen kennen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws