Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Spendid! Engelsen zetten eigen opblaasbare kroeg in tuin (en dat kan jij ook)

Nu in de kroeg zitten meer op een oneindige stoelendans lijkt dan op een ontspannen middagje zuipen, gaat men op zoek naar alternatieven. En deze Engelsen hebben de oplossing gevonden: een eigen opblaasbare 'pub'. Splendid!

Een opblaasbare 'pub' zet je zo in je achtertuin (als je de ruimte ervoor hebt)

Pubs potdicht

Waar bij ons de kroegen zo langzamerhand allemaal weer open zijn, zitten ze in Engeland nog steeds potdicht. En dat is voor de uithuizige Engelsen, tsja, best wel een ramp. Want waar wij echt een terrasvolkje zijn, kun je Engelsen uittekenen in hun favoriete 'pub'. De Guinness vloeit er eigenlijk altijd rijkelijk, en lang niet alleen in het weekend. Een dagelijkse pint halen na het werk? Dat doe je in de pub. Even een stevige Shepherd's Pie als lunch? Pub. Voetbal op tv? Naar de pub. Er wordt nog net niet geslapen in de pub, maar dat zal in veel gevallen weinig gescheeld hebben.

Altijd een oplossing

Dus wat doe je als je al bijna 3 maanden geen pub vanbinnen hebt gezien? Dan huur je er toch zelf ééntje? Het Britse bedrijf King of the Castle Entertainments verhuurt opblaasbare kroegen. Voor 500 pond beschik je over een opblaasbare pub in traditionele Engelse stijl (compleet met opblaasbare biervaten, aan alle details is gedacht), een houten toog, biertafels en een geluidssysteem. En dat is helemaal geen slechte deal, want je kan er met iets meer dan 40 man in. Allemaal een tientje lappen en je bent er.

Althans: buiten coronatijd dan. In Engeland mag je nu met maximaal 5 personen 'samenscholen'. Tsja. Dan wordt het grapje iets prijziger. Maar alsnog: 100 pond de neus is veel geld, maar dan heb je wél een privé pub in je achtertuin. En dat is gewoon best wel vet.

Ook in Nederland

Denk jij nu: mieters! Dit wil ik ook! Dan hebben we goed nieuws voor je: dat kan. En nog goedkoper ook. Ha! Zal wel weer iets met vraag en aanbod te maken hebben (bij ons zijn de kroegen tenslotte alweer open dus de nood is iets minder hoog) maar voor nog geen 400 euro huur jij een heel weekend (!) je eigen opblaasbare Engelse kroeg. Cheers lads!

Lifestyle
  • LadBible
  • Caters