Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Fijne vrijmibo: we gaan weer lekker buiten zuipen

Oké toegegeven, het zonnetje had vandaag iets meer z'n gezicht mogen laten zien. Maar de echte borrelaar laat zich niet tegenhouden door een paar wolken: die viert de vrijmibo gewoon weer op het terras!

Vreugde op het terras in Ben Bosch

Het mag weer: buiten zuipen. Na wekenlang iedere vrijdag thuis maar een Grolsch beugel open te hebben geplopt kunnen we eindelijk weer eens een vrijdagmiddagborrel buitenshuis vieren. En om alvast in de stemming te komen kijken we even naar wat voor vrolijke taferelen dat vorige week in Den Bosch opleverde.

De terrassen gingen weer open, en dat hoefde je tegen de bourgondische inwoners van Den Bosch geen twee keer te zeggen. Zoals ze zich twee maanden geleden vol overgave op het wc-papier stortten, zo stortten ze zich op Tweede Pinksterdag massaal op hun geliefde terrassen in de Bossche binnenstad, waar even na het middaguur nauwelijks nog een lege stoel te vinden was. Om chaos en opstoppingen te voorkomen, waren op veel plaatsen pijlen op het plaveisel aangebracht die de gewenste looprichting aangaven. Alsof je na een marathonsessie op een zonovergoten terras nog iets van richtingsgevoel overhebt...

De foto brengt ons in ieder geval goed in de stemming voor een paar goudgele pretcilinders op het terras. Want buiten zuipen blijft toch het beste zuipen. Tot op de vrijmibo!

Jolijt ten top in de Bossche binnenstad