Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dick V. blijft voorlopig vast; verdacht van poging tot doodslag

Ruim een maand na hun aanhouding is er meer bekend over de aanklacht tegen supertrio Willem Holleeder, Danny K. en Dick...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Ruim een maand na hun aanhouding is er meer bekend over de aanklacht tegen supertrio Willem Holleeder, Danny K. en Dick V. Althans, over de laatste twee. Vechtsporter Dick V. wordt verdacht van poging tot doodslag. Danny K. zou zich hebben schuldig gemaakt aan de import van cocaïne. Dat meldt De Telegraaf.Volgens de wakkere krant heeft Justitie Dick V. al jarenlang op de korrel.

De recherche kreeg Danny K. al snel na zijn vrijlating na een lange straf voor een gewelddadige overval in beeld. Dit gebeurde tijdens een onderzoek dat tweeënhalf jaar geleden werd gestart naar vermeende anabolenhandel en witwassen door vechtsporter Dick V. De politie volgde V., luisterde zijn telefoon af en probeerde te achterhalen hoe de forse freefighter zo riant kon leven, terwijl hij op papier slechts twee sportscholen dreef. Toch kreeg de recherche het bewijs in eerste instantie niet rond. Wel stelde het onderzoeksteam innige contacten tussen V. en K. vast. De twee trokken dag en nacht met elkaar op en werden gezien met alle grote namen uit de onderwereld.
Vanwege een financieel conflict uit het verleden werd de Angels-president ter verantwoording geroepen. Huisman kreeg zelfs een vernederend pak slaag en werd gedwongen zijn biezen te pakken.