Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Waarom vechten we ook alweer?'

Als je al jaren getrouwd bent, kan het wel eens voorkomen dat je ruzie krijgt. Maar om het op een vechten te gooien, is...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Als je al jaren getrouwd bent, kan het wel eens voorkomen dat je ruzie krijgt. Maar om het op een vechten te gooien, is wel erg overdreven. Zeker als je al hoogbejaard bent! In een ziekenhuis in Florida keken de artsen vreemd op toen een bejaard stel gewond binnen werd gebracht nadat ze elkaar tot bloedens toe hadden geslagen. En waarom? Dat wist het stel eigenlijk ook niet meer.

Ziekenhuis

Het Amerikaanse stel Charlene (83) en Charles Earle (87) is al 64 jaar getrouwd. Dan kunnen de emoties wel eens flink oplopen. Ze kregen op een gegeven moment flinke ruzie en begonnen met elkaar te vechten. Dit ging zo ver, dat ze elkaar het ziekenhuis in sloegen.

Argwaan

Toen de bejaarden bloedend en beurs bij de eerste hulp aankwamen, vermoedde de verpleegster dat er iets niet in de haak was. Ze waarschuwde agenten die vervolgens poolshoogte kwamen nemen. Het was overduidelijk dat het stel in gevecht was geraakt, maar wat de reden was, wisten ze zelf eigenlijk ook niet meer.

Arrestatie

De politie werd niet veel wijzer van de oudjes. Ze gaven toe dat ze hadden gevochten, maar konden zich écht niet herinneren wat de aanleiding was. Blijkbaar was mevrouw Earle wel iets beter in vechten. Zij is namelijk gearresteerd omdat ze haar man heeft mishandeld.