Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vreselijk: vermoorde Jesse mogelijk levend begraven

Uit een sectierapport van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) blijkt dat de vermoorde Jesse van Wieren (28) mogeli...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Uit een sectierapport van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) blijkt dat de vermoorde Jesse van Wieren (28) mogelijk levend is begraven. Een verschrikkelijk detail in de trieste moordzaak.

De in het Groningse dorpje Kloosterburen vermoorde Jesse van Wieren werd mogelijk levend begraven. Dat blijkt uit een sectierapport van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Het rapport kwam vandaag ter sprake in een pro forma-zitting. De moordzaak wordt later inhoudelijk behandeld. 

Lees ook: controles kazernes aangescherpt na onthullende uitzending Alberto Stegeman

Bruut geweld

Op 1 januari van dit jaar kwam er een eind aan het leven van de 28-jarige Jesse van Wieren uit het Groningse Leens. Hij vertrok vroeg in de ochtend vanuit een kroeg naar het huis van een vriend in Kloosterburen. Daar kwam hij nooit aan. Een paar dagen later werd zijn levenloze lichaam aangetroffen in een tuin in Kloosterburen. Hij is met bruut geweld om het leven gebracht. Een man en een vrouw - beiden hebben een psychiatrisch verleden - zijn de hoofdverdachten in deze uiterst trieste moordzaak.

We zullen deze zaak blijven volgen.