Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Feest in Amsterdam! Oh, nee, toch niet.. Een terugblik!

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's over kunt hebben. Want dat geklaag over de baas en het weer gaat natuurlijk ook wel eens vervelen. De suggestie voor vandaag: PSV is kampioen van de Eredivisie! Hadden we je dit pak 'm beet 24 uur geleden gezegd, dan had je ons hoogstwaarschijnlijk voor gek verklaard. En terecht. 

Vanavond is het groot feest in 't centrum van Eindhoven. Eerst trekt de equippe van Philip Cocu op een platte kar door de Lichtstad, waarna de spelers en staf van PSV gehuldigd zullen worden. Onbegrijpelijk, eigenlijk. Wie had dit 24 uur geleden gedacht? Eerlijk? Ajax, met net zoveel punten maar een veel beter doelsaldo dan PSV, hoefde gistermiddag 'alleen' maar even te winnen bij De Graafschap, de nummer 17 van de Eredivisie. Of PSV nou zou winnen, verliezen of gelijkspelen bij PEC Zwolle, maakte dan helemaal niets meer uit. Maar een onmachtig Ajax speelde gelijk bij de taaie Superboeren. Het werd 1-1. PSV won met 1-3 in Zwolle en pakte, geheel onverwacht, de titel. 't Moet niet gekker worden!

Lees ook: de logica van Frank de Boer

We blikken eventjes terug

En dat zal weinigen zijn ontgaan. Het zal nog een paar dagen het gesprek van de dag blijven. Het spijt ons, lieve Ajacieden, we blikken terug op de bijzonder dag van gisteren, met enkele van de leukste en opvallendste tweets en video's. Want, zeg nou zelf: dit is toch bizar!

Ook PSV juichte te vroeg

Het laatste fluitsignaal had nog helemaal niet geklonken in Doetinchem!

De taart

En het was nog zo goed bedoeld van De Graafschap.. 

De bus

Oeps. Die stickers waren toch niet zo'n goed idee! 

Relletjes konden niet uiblijven

Of Ajax nou wint of verliest: er moet gereld worden

Stratumseind, altijd gezellig

Waar is dat feestje?

Leedvermaak

Die zit..

Goeie vraag

Nu al een aanrader.

Heb jij gisteren een ronduit fantastische, of een werkelijk verschrikkelijke dag beleefd? Laat het ons weten!