Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Klaas Otto beraamde aanslag op No Surrender-baas'

Deze week in Panorama aandacht voor generaal Klaas Otto van motorclub No Surrender. Begin juli werd hij gearresteerd op...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Deze week in Panorama aandacht voor generaal Klaas Otto van motorclub No Surrender. Begin juli werd hij gearresteerd op verdenking van het beramen van een liquidatie. Vandaag werd bekend dat het zou gaan om een aanslag op het leven van Bas ter H., baas van de afdeling in Vlaardingen. 

Eerder spraken we al over anonieme bronnen die aan justitie verklaarden dat Klaas Otto een liquidatie zou beramen. Vandaag meldt De Telegraaf dat het zou gaan om het om brengen van Bas ter H., hoofd van het No Surrender chapter in Vlaardingen. Erik Thomas, de advocaat van Klaas Otto ’bevestigt noch ontkent’ dat Ter H. het doelwit was. 'Ik wil er niets over kwijt. Dat is niet in het belang van mijn cliënt', vertelt hij De Telegraaf

Lees ook: Is Klaas Otto de klos?

Ter H. kwam eerder dit jaar in diskrediet bij Otto, toen hij de motorclub de rug toekeerde. Toen hij in februari werd opgepakt vanwege de vondst van drie vuurwapens en een partij wiet in het No Surrender clubhuis in Vlaardingen, liet Ter H. al weten dat hij zich bedreigd voelde. 

Wil je meer lezen over de opkomst en teloorgang van Klaas Otto? Lees dan het volledige artikel in de nieuwe Panorama of op Blendle.