Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verstappen: 'We hadden geen vermogen'

Vorig jaar eindigde Verstappen tijdens de kwalificaties in Monaco als 21ste dat was dan ook zijn allerslechtste kwalific...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Vorig jaar eindigde Verstappen tijdens de kwalificaties in Monaco als 21ste dat was dan ook zijn allerslechtste kwalificatie ooit. Het geluk van de Nederlander is dit jaar misschien wel dat er maar 20 auto's zijn en hij het dus ook niet slechter kan doen. 

Max was namelijk vrij kansloos in de kwalificatiesessie in China. 'We hadden geen vermogen in de motor. Je voelt en hoort dan vrij snel dat het niet goed zit,'zo reageerde de vrije relaxt ogende tegenover Ziggo Sport. Terug in de pits probeerden de monteurs van Red Bull Racing alles nog te resetten, maar helaas zonder resultaat. "Toen ik naar buiten reed voelde ik al dat het probleem niet opgelost was. Het team zei: 'probeer het maar en zet de motor in de veilige modus als het niet goed zit'. Ik heb het geprobeerd, maar het was niet voldoende."

Max Verstappen na dramatische kwalificatie: 'Het liep gewoon voor geen meter' #ChineseGP #Verstappen #ZiggoSport pic.twitter.com/75RUUfm5VD — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) April 8, 2017

Verstappen moet daardoor morgen als negentiende starten in de grand prix van China. Misschien dat de Nederlander door enkele gridstraffen nog enkele posities weet te stijgen. 

Hopelijk voor de Nederlander dat het weer morgen meewerkt..