Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Slachtoffer schietpartij Rotterdam Zeki Yumuşak

Zoals al eerder het geval was bij een andere schietpartij is het de makers van website Boevennieuws gelukt te achterhale...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Zoals al eerder het geval was bij een andere schietpartij is het de makers van website Boevennieuws gelukt te achterhalen wie het slachtoffer is van een dodelijke schietpartij. Ditmaal betreft het een vuurwapenincident in Rotterdam, afgelopen nacht. Het dodelijk getroffen slachtoffer zou de 41-jarige 'Zeki Ymsk' zijn, een Turkse man uit Barendrecht. Waarbij 'YMSK' de afkorting is voor Yumuşak.

Er is een Team Grootschalig Onderzoek opgestart. Dat werkt met een man of twintig aan deze zaak. De politie zoekt naar getuigen. Info: 0900-8844 of anoniem via M 0800-7000.

Yumuşak komt op het internet naar voren als iemand die veel reist. Hij heeft de afgelopen maanden in Nederland, Servië en Turkije vertoefd. In Nederland verblijft hij veel in Barendrecht en omgeving (Capelle aan de IJssel), in Turkije lijkt hij bekend in de omgeving van Mersin, in het zuiden van het land, gelegen aan de Middellandse Zee.

Volgens de politie mag er niet worden gesproken van een liquidatie in het criminele milieu. Yumuşak zou actief zijn geweest in de Turkse politiek.

Hij is zwaargewond aangetroffen op de Langenhorst in de wijk Slinge, in Rotterdam-Zuid, waar hij in een auto zat. Omwonenden zouden de politie vannacht om 00.05 uur hebben geïnformeerd nadat zij schoten hadden gehoord. Op weg naar het ziekenhuis, of in het ziekenhuis zou hij zijn overleden tijdens een poging hem te reanimeren.

De politie heeft bekend gemaakt dat er twee personen zijn aangehouden in verband met dit onderzoek. Zij zouden zich verdacht hebben opgesteld bij het mortuarium waar het slachtoffer naartoe is vervoerd.

De Telegraaf schrijft: "Het tweetal kwam kort nadat agenten ter plekke kwamen in het vizier toen zij met hun auto op het terrein van het mortuarium stonden, pal tegenover de plek waar de Seat Leon van het slachtoffer stond. In de wagen van de mannen werden volgens getuigen witte kentekenplaten gevonden en zou een van hen een groot geldbedrag op zak hebben gehad. Volgens de Rotterdamse politie zijn ze aangehouden vanwege de aangetroffen spullen in de auto en is er nog geen automatische link naar de dodelijke schietpartij."