Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wendell E. gearresteerd voor cocaïnesmokkel in Rotterdamse haven

De 43-jarige Rozenburger Wendell E. werd woensdag in de haven van Rotterdam aangehouden, net nadat hij de opdracht gaf o...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De 43-jarige Rozenburger Wendell E. werd woensdag in de haven van Rotterdam aangehouden, net nadat hij de opdracht gaf om een container met 363 kilo cocaïne naar de zijkant van de Delta Terminal te verplaatsen, zodat smokkelaars de drugs er makkelijk uit konden halen. 

In zijn dorp Rozenburg wordt geschokt gereageerd meldt het AD. Het was een flamboyante kerel, die veel voor het dorp deed. Hij organiseerde bijvoorbeeld verschillende evenementen voor de jeugd maar ook dorpsfeesten. ‘Ik was verbijsterd toen ik van zijn arrestatie hoorde. Wendell is wel een praatjesmaker en hij heeft een mooie auto. Maar geen dikke Porsche. Op z’n Rotterdams gezegd: hij laat het niet hangen’, zegt een betrokkene bij de evenementenorganisatie tegen de krant.

De politie had de man al maanden op het oog, nadater op de containerterminal een opengeknipte container vonden. Deze zou net zoals woensdag dicht bij de zijkant van het terrein zijn gezet om drugs er uit te halen. Voorlopig zit E. nog in voorarrest. In zijn woning zijn tijdens een huiszoeking nog geld en andere spullen in beslag genomen.