Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man mishandelt vrouw, ramt daarna met een Cessna-vliegtuig de woning

Duane Youd pakte na gearresteerd te zijn een klein vliegtuig en knalde de dood in. Het is een wonder dat er geen andere slachtoffers zijn gevallen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In het Amerikaanse Utah heeft zich de afgelopen week een opmerkelijk echtelijk drama voorgedaan. De politie in het plaatsje Payson arresteerde de 47-jarige man, nadat hij zijn vrouw zou hebben geslagen, in een vallei, dicht bij de woning waar hij met zijn vrouw leefde. 

Hangar

Na geboekt te zijn op een bureau in een nabijgelegen gemeente vroeg Duane Youd of hij een lift naar zijn woning kon krijgen, zodat hij zijn spullen kon pakken. De nacht doorbrengen met zijn vrouw zat er niet meer in. 

De politie stemde hier in toe, en bracht Youd weg. Die toog eenmaal thuis naar een nabijgelegen hangar. Daar stapte hij in het Cessna-toestel waarmee hij als piloot al jaren zijn geld verdient.

Crash

Youd was er slecht aan toe, hij had er enorm de pest over in dat zijn huwelijk op de klippen was gelopen, zo zeggen getuigen in de lokale media. De piloot steeg op, draaide wat rondjes door de lucht en liet zich daarop naar beneden storten, om vervolgens precies op zijn woning te crashen. Youd was op slag dood. En het is een wonder dat er geen andere slachtoffers zijn gevallen, want zijn vrouw en zijn kinderen waren op dat moment ook in de woning aanwezig.

De beroepspiloot vermorzelde de voorgevel van zijn woning. En uiteraard is ook zijn vliegtoestel niet meer operabel.