Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wint megabedrag in Miljoenenjacht

In één klap miljonair worden? Het kan bij Miljoenenjacht! Gisteravond wist Pascal er met maar liefst 1.026.000 euro vandoor te gaan. En daar heeft-ie grootse plannen mee.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Paniek

Pascal durfde gisteren aardig wat gokjes te wagen en zorgde in de studio én bij de mensen thuis voor heel wat jaw dropping moments. Zo sloeg hij hoge geldbedragen van zelfs 760.000 euro af en ging hij door tot het bittere eind. Uiteindelijk besloot hij toch te stoppen met spelen, toen de bank met het bedrag van 1.026.000 euro kwam.

't Koffertje

En dat terwijl in zijn eigen koffertje nog een miljoen extra zat. Toch is de winnaar van de avond dolblij met zijn enorme geldbedrag, waar hij na de aflevering zijn vrouw mee kon verrassen. "Ik heb wat gewonnen... Het bedrag is... 1.026.000 euro!", vertelt Pascal. Zijn vrouw is vervolgens compleet overdonderd. "Dit meen je niet!", riep ze. Pascal wist gisteravond overigens al precies te vertellen wat-ie met het enorme geldbedrag wil gaan doen, namelijk: een camping beginnen. De naam? Die staat volgens Pascal al vast. "Camping 't Koffertje". Geweldig!