Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man wint door slechte gok klein bedrag tijdens finale Miljoenenjacht

Miljoenenjacht is voor velen de guilty pleasure op zondagavond. Stiekem vindt iedereen het leuk als het compleet misgaat. Gisteren gebeurde dat weer eens.

Man wint slechts klein bedrag tijdens Miljoenenjacht

Miljoenenjacht

Aardbeienkweker Peter Zagers overleefde de schifting en mocht meedoen aan het finalespel. Hij had sowieso niet de meest de fijne reeks. Met nog acht koffers in het spel kon hij een deal maken voor €184.000. Een mooi bedrag waar je veel leuke dingen mee kunt doen.

Gevoel

Dat was echter genoeg voor ‘gevoelsmens’ Peter. “Je moet nog twee koffers openmaken. Hoe groot is de kans dat je de 2 en 2,5 miljoen eruithaalt? Die kans is niet heel groot, maar hij is er wel. Dat moet ik gezegd hebben,” legde presentatrice Linda de Mol de kandidaat voor. Daarop zei Peter af te gaan op “het gevoel” van Linda. De presentatrice schiet meteen in de verdediging, denkend aan een eerdere rechtszaak over het spel. “Nee dat was mijn gevoel niet”, zei ze dan ook op de keuze van Peter.

Pech

Het resultaat was voor de kandidaat echter desastreus. Hij haalde beide miljoenenbedragen eruit, waardoor 400.000 het hoogst overgebleven bedrag was. Doordat er daarnaast alleen maar kleine bedragen in het spel zaten, bood de bank €29.000, waardoor hij niets anders kon doen dan dit alsnog te accepteren.

Met het gewonnen bedrag gaat hij samen met zijn vrouw op vakantie naar Bali. Ach, €29.000 is nog altijd beter dan helemaal niets.

De hel uitzending is hier terug te zien.