Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Goklustige Ruud verspeelt ruim drie ton in Miljoenenjacht

De 59-jarige Postcode Loterij Miljoenenjacht kandidaat, Ruud Hessing en zijn vrouw Anneke hebben gisteren door hun extreme goklust een vermogen in rook op zien gaan.

Goklustige Ruud verspeelt ruim drie ton in Miljoenenjacht

No deal

Ruud Hessing, oud-raadslid in Oegstgeest en voormalig wethouder in Leiden, sloeg mede op advies van zijn vrouw een riant bankbod van 358.000 euro af. Hij bleef no deal roepen en eindigde uiteindelijk met een ‘schamele’ 18.000 euro. Hoewel het allemaal goed begon en de Oegstgeestenaar het ene lage bedrag naar het andere wegspeelde bleef het geluk niet aan.

Eindbod

3,6 ton kelderde naar 97.000 euro. Omdat er nog één hoog bedrag (2 miljoen) in een ongeopende koffer zat, besloten de rustig ogende Ruud en Anneke nog één ultieme poging te wagen. Maar Ruud gokte verkeerd. Eindbod van de bank: 18.000 euro. En dat accepteerde Hessing met opgeheven hoofd, terwijl hij op sociale media ‘de domste speler ooit’ werd genoemd. 

Sociale media

Wiston Gerschtanowitz ging na afloop van de uitzending langs bij een thuisspeler die hetzelfde bedrag won. “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar dit is een van de laagste bedragen die ooit zijn gewonnen bij Miljoenenjacht.” Het winnende stel vond het ‘bedragje’ toch best leuk. Ruud Hessing was overigens niet de meest spraakmakende kandidaat op sociale media. Die eer was voor een deelnemer die overtuigd ‘Kool!’ antwoordde, toen hij de reeks ‘Steen, papier...’ af moest maken.