Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Khabib Nurmagomedov haalt uit naar UFC

Het is bijna een week geleden dat Khabib Nurmagomedov heeft verslagen tijdens UFC 229 in Las Vegas. Nu heeft de Rus via social media gereageerd op het gevecht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Khabib

De Rus is namelijk niet blij dat hij zijn prijzengeld nog niet heeft ontvangen. Daarnaast laat hij weten dat als er verdere straffen aan zijn teamleden worden opgelegd, hij uit de UFC stapt.

Beledigingen

“Ik wil vragen waarom jullie niemand hebben ontslagen toen hun team een bus aanviel waarbij meerdere mensen gewond raakten. Zij konden iemand vermoorden. En waarom zegt niemand iets van beledigingen die richting mijn vaderland, religie en familie worden geslingerd? Waarom straffen jullie mijn team, terwijl beide teams vochten. Als je zegt dat ik dit veroorzaakt heb, dan ben ik het hier niet mee eens. Ik heb het afgemaakt wat hij heeft gestart”, doelt de Rus op Conor McGregor en zijn staf.

Broeders

“Als jullie dan toch iemand willen straffen, dan maar mij in plaats Zubaira Tukhugov. Hij heeft er helemaal niets mee te maken. Jullie hebben zijn gevecht afgelast en willen hem ontslaan, omdat hij Conor sloeg. Maar vergeet niet dat het Conor was die als eerste een van mijn ‘broeders’ sloeg. Als jullie hem ontslaan, dan zullen jullie mij ook verliezen. Wij ‘broeders laten elkaar niet in de steek. Dus als jullie dat doen, stuur dan gelijk mijn verscheurde contract, anders doe ik het.”

Prijzengeld

Daarnaast komt de Rus nog terug op het prijzengeld. “Jullie kunnen mijn geld houden. Jullie zijn daar erg mee bezig en ik hoop dat jullie daarin stikken. Wij hebben onze eer verdedigd en dat is het meest belangrijke.”