Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ten Hag baalt van actie Ajax-fans tegen Emmen-keeper Scherpen

Het hoofdstuk over de eventuele overgang van Emmen keeper Kjell Scherpen naar Ajax beleefde een nieuw dieptepunt. Een aantal fans kwamen met een triest spandoek naar de wedstrijd.

Ten Hag baalt van actie Ajax-fans tegen Emmen-keeper Scherpen

Kjell Scherpen

Ajax speelde afgelopen woensdag tegen FC Emmen in de Drenthese stad. De Amsterdamse club won de wedstrijd vrij simpel met 2-5. Het gesprek na de wedstrijd ging echter niet over het spel, maar over een spandoek van de meegereisde Ajax-fans in het uitvak. Daarop stond gekalkt ‘Scherpen kakkerlak’. Doelend op de keeper van Emmen die in het verleden liet weten voor Feyenoord te zijn. Eerder liet de supportersclub F-Side al weten dat ze Scherpen absoluut niet willen hebben.

Elfjarig jongetje

Op Twitter was de speler dan ook meermaals negatief over Ajax en daar zijn de Ajax-fans niet blij mee. Ten Hag snapt de supporters dan ook niet laat hij aan de Telegraaf weten: “Hij heeft als elfjarig jongetje ooit iets geroepen en dat wordt hem nu nog nagedragen.” Op social media krijgt de keeper veel bijval. Zij vinden het schandalig dat de jongen zo wordt neergesabeld nadat hij dit jaar ook zijn broer verloor. Ook dragen ze het voorbeeld aan van Ajax’s supperster Frenkie de Jong. Die liet in eerdere reacties weten dat hij in Feyenoord-pyjama sliep toen hij klein was. Nu wordt hij op handen gedragen door de Ajacieden.