Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizarre nieuwe theorie over ‘levende’ Tupac

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit het begin van deze maand, Tupac.

Bizarre nieuwe theorie over ‘levende’ Tupac

Tupac Shakur is inmiddels al meer dan 22 jaar dood, maar sommige mensen geloven dat hij nog leeft. Dit keer zou de rapper herkend zijn op basis van foto’s.

Tupac's dood

Tupac werd in 1996 neergeschoten tijdens een drive-by in de Verenigde Staten. De schietpartij overleefde hij nog, maar hij overleed alsnog na inwendige bloedingen tijdens een coma. Hoewel hij dus al jaren niet meer in leven is, geloven sommige fans niets van zijn dood. Hij zou door hen meerdere keren gezien zijn op verschillende plaatsen in de wereld zoals Cuba, Zweden, Afrika en de Verenigde Staten.

Theorie

Dit keer claimt het YouTube-kanaal Wired Up TV een foto in bezit te hebben waaruit moet blijken dat de rapper in leven is. De man zou herkenbaar zijn aan zijn tatoeages en ook zijn ogen en hele gezicht zouden op die van Tupac lijken. “Kijk goed naar de armen van Tupac, je kunt de lijnen van de tattoos herkennen. Hij probeert ze ontdekken om niet herkend te worden.” Een bizarre theorie aangezien hij ze gewoon had kunnen weglaseren als hij niet herkend zou willen worden.

Onzin

Overigens is het ook niet heel geloofwaardig omdat de foto nogal wazig is. Bovendien heeft het YouTube-account al meerdere video’s gepubliceerd waarin blijkt dat Tupac zou leven. Toch hoeven fans niet getreurd te zijn, aangezien de muziek van de ster altijd blijft voortleven.