Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nep-profvoetballer Bernio V. opgepakt

Bernio V. is misschien wel de meest opmerkelijke ‘profvoetballer’ van Nederland. De speler blufte zich bij menig buitenlandse club naar binnen, maar bleek amper te kunnen voetballen.

Nep-profvoetballer Bernio V. opgepakt

Nep-profvoetballer

De bijzondere carrière van V. kwam aan het ligt door Vice. V. was een modale amateurvoetballer die een blauwe maandag in de jeugdopleiding van Willem II zat. Zijn voetbalreis leidde hem onder andere langs Moldavië, Zuid Afrika, Chili en Denemarken. De speler is telkens naar korte tijd weer weg bij de club en komt amper in actie. V. blijkt er niet zo veel van te kunnen en de clubs willen dan ook zo snel mogelijk weer van hem af.

Stellar Group

Niet alleen met zijn presentatie van zijn voetbalkunsten neemt hij het zo nauw. V. misbruikte de naam van voetbalmanagementbureau Stellar Group om zichzelf bij clubs naar binnen te praten. Die organisatie bleek echter niets te weten over V..

Mishandeling vriendin

Dat is niet het enige. Zijn vriendin beschuldigt V. er van dat zij is mishandeld door de voetballer en dagenlang in een hotel is vastgehouden. Dat wordt allemaal ontkent door de speler.

Arrestatie

De voetballer is nu opgepakt door de Deense politie. Hij wordt verdacht van fraude, mishandeling en diefstal. Eerder wist hij nog aan de handen van de politie te ontsnappen. Nu werd hij gevonden in een kelder in de Deense stad Holstebro.