Trouwstoetmepper binnen een week opnieuw de fout in

Kennen we de trouwstoetmepper nog? De man die vorig jaar een agent tegen de vlakte sloeg? Die is opnieuw de fout in gegaan.
Trouwstoetmepper opnieuw de fout in

Shahid B., zoals de trouwstoetmepper echt heet, mepte vorig jaar een agent bewusteloos toen die zijn werk deed en een trouwstoet controleerde. Toen de politie Shahid B. op wilde pakken, probeerde hij zich te verstoppen onder het bed. Dat detail willen we jullie even niet onthouden. Tot vorige week zat hij in voorlopige hechtenis. 

Hoewel het slachtoffer van de meppartij nog steeds klachten heeft naar aanleiding van de klappen die hij ontving, zette de rechter Shahid afgelopen week op straat. Onder voorwaarden, dat wel. Eén van die voorwaarden was dat hij zich aan de afgesproken voorwaarden zou houden. Klinkt simpel toch? Toch lukte het niet.

Het openbaar ministerie meldt: "Gisteravond is de man aangehouden omdat hij zich niet heeft gehouden aan deze voorwaarden. De raadkamer van de rechtbank Rotterdam beslist morgen over de verlenging van zijn voorlopige hechtenis." Dat zou inhouden dat trouwstoetmepper Shahid B. alsnog een celstraf van twaalf maanden uit moet zitten.

De Telegraaf heeft meer details omtrent de nieuwe arrestatie. Shahid zat gezellig bij de bruidegom (ja, die waar de toeterstoet ooit voor was) thuis toen hij opnieuw werd aangehouden. Daar was hij onder de invloed van drugs, aldus de Telegraaf. En juist dat was een van de voorwaarden voor zijn vrijlating: dat'ie dus géén drugs zou gebruiken. Bleek toch te lastig, binnen een week.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5eff5c516dd52', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws