Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Virgil en 'Gini' genieten van CL-winst Liverpool

Een al te beste wedstrijd was de finale van de Champions League gisteravond niet, maar dat deerde Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum niet. Ze genoten met volle teugen van de winst van de cup met de grote oren.

Virgil en Wijnaldum Champions League

Virgil Van Dijk werd na de wedstrijd ook nog eens uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Zelf was hij na afloop vooral trots op zijn ploeg. "Ik ben trots, zó trots op onze ploeg. Hier mag iedereen volop van gaan genieten," zo zei Van Dijk na afloop bij Veronica. 

Ook de supporters konden op wat mooie woorden van de grote centrale verdediger rekenen. "De saamhorigheid tussen hen en ons is groot. Onze fans leven en sterven voor de club. Ook als we de titel niet hadden gewonnen, zouden ze er voor ons geweest zijn. Dat geeft een heel goed gevoel." 

Wijnaldum zag met de winst een kinderdroom uitkomen zo liet hij weten via sociale media. "Dit was mijn droom sinds ik begon met voetballen als klein jochie. Deze is voor alle supporters." Na afloop moest Wijnaldum nog een hele tocht door het stadion maken om zijn familie op het veld te krijgen, maar uiteindelijk daar gekomen vierden de familie Van Dijk en Wijnaldum samen feest. 

Dat feest werd ook groot gevierd in de kleedkamer bij Liverpool. Dat Jamie Carrager en duizenden anderen fan waren van het liedje over Virgil van Dijk was wel duidelijk, maar ook de spelers van Liverpool genoten er na afloop volop van. 

Vanmiddag wacht Van Dijk en Wijnaldum nog een tour door de straten van Liverpool in een open bus samen met een ploeggenoten. Morgen moet de schakel echter al weer om want dan vliegen de twee naar Portugal om zich daar met Oranje te gaan voorbereiden op de finale van de Nations League. Daarin speelt Nederland komende donderdag al weer tegen Engeland. En dus komen Van Dijk en Wijnaldum dan nog wat feestvierende ploeggenoten tegen.