Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Wouter Laumans
Wouter Laumans
Recente artikelen
 1. Wie is Saïd R. en hoe kwam de adjudant van Ridouan T. in de onderwereldoorlog terecht?
  Misdaad |
  Wie is Saïd R. en hoe kwam 'de adjudant van Ridouan T.' in de onderwereldoorlog terecht?

  Uit de editie van 8 april 2020: Wanneer hij wordt aangehouden in de Colombiaanse stad Medellin geldt hij als een van de meest gezochte criminelen van Nederland. Maar wat is de rol van de man met de bijnamen ‘De Kale’, ‘De Grote’ en ‘Kardash’? Portret van Saïd R., de op één na belangrijkste man van de Mocro Maffia.

 2. 10x superroof in Nederland
  Misdaad |
  10x superroof in Nederland

  Uit de editie van 9 juli 2014: Soms gaan criminelen zo inventief te werk bij een roof dat zelfs de politie wat respect kan opbrengen. Maar vaker, veel vaker zaaien misdadigers zo veel dood en verderf dat iedereen vol afschuw is. Een overzicht van de tien grootste overvallen in Nederland.

 3. Het gewelddadige leven van gangster/rapper Jason 'JayJay' L.
  Misdaad |
  Het gewelddadige leven van gangster/rapper Jason 'JayJay' L.

  Uit de editie van 20 mei 2020: Jason ‘JayJay’ L. is onbetwist een van de meest talentvolle rappers van Nederland. Maar terwijl zijn collega’s clips opnemen, optredens geven en hun zakken vullen, zit JayJay een gevangenisstraf uit van achttien jaar voor zijn rol bij een liquidatie. Dat weerhoudt hem er niet van muziek uit te brengen. In detentie ontving hij zelfs zijn eerste gouden plaat. Verhaal over een rapper die al vanaf zijn jeugd met zijn ene been in de muziek- en zijn andere been in de onderwereld staat.

 4. Wie is de beruchte 'Tattookiller' Cor 'De Paling' P.?
  Misdaad |
  Wie is de beruchte 'Tattookiller' Cor 'De Paling' P.?

  De voortvluchtige 'Tattookiller' Cor 'De Paling' P. is dinsdag na een mislukte liquidatie opgepakt in de Dominicaanse Republiek. P. vluchtte in januari 2020 uit Nederland, nadat er levenslang tegen hem was geëist voor de moord op Onno Kuut.

 5. Van kleine kruimelaar tot meesterdief: Octave ‘Okkie’ Durham
  Misdaad |
  Van kleine kruimelaar tot meesterdief: Octave ‘Okkie’ Durham

  Uit de editie van 28 november 2018: Met de bekentenis dat hij de man was die in 2002 twee schilderijen stal uit het Van Gogh Museum werd Octave ‘Okkie’ Durham in een klap beroemd. Die roem had zo zijn prijs. “Op een gegeven moment sloegen alle stoppen bij me door.” Ook Justitie had nog een stevig appeltje met hem te schillen. Omdat hij geen cent betaald had aan de schadevergoeding voor het Van Gogh Museum, moest hij weer naar de gevangenis.