Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Vicky voor alle 50+-babes

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Vicky van Stralendorff (51) uit Geldrop.

Van

Vicky weet een early hardcore-feestje wel te waarderen, haalt alles uit het leven en zet als het even kan een Indonesische rijsttafel op tafel voor familie en vrienden: “Rendang, sateetjes, zelfgemaakte satésaus, allemaal naar het recept van mijn moeder!”

“Mijn ouders overleden allebei rond hun zestigste. Toen ik dertig werd, dacht ik: dan ben ik nu al op de helft. Nu ik 51 ben, denk ik: ik heb nog maar minder dan tien jaar te gaan. Nu heb ik geen enkele reden om te denken dat dat echt zo is, zo positief ben ik wel, maar ergens zit het toch in mijn achterhoofd.”

‘Ik ben 51 en op mijn allermooist!’

“Ik ben sowieso positief ingesteld. Toen ik in 2015 een herseninfarct kreeg en daar chronisch hersenletsel aan overhield, was het heel makkelijk geweest om op de bank te gaan zitten en om mezelf heel zielig te vinden. Zeker ook met de ADHD die ik al had en door dat letsel alleen maar werd versterkt. Maar zo sta ik niet in het leven. Ik heb veel mooie mensen om me heen met wie het leven nooit saai is en ik zie ook altijd ergens een lichtpuntje in. Natuurlijk heb ik ook mijn onzekerheden, maar daar laat ik mij niet door leiden. Ik vind dat ik nu op mijn allermooist ben, hoe fijn is het dat je dat op je 51ste kunt zeggen?”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Lifestyle
  • toonen-wientjens.com