Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Britt Dekker laat topfit lichaam zien op bikinifoto's 

Ze laat ons niet alleen zien hoe fit ze is, maar geeft ook dé gouden tip om er zo uit te kunnen zien. 

Britt Dekker

Paard George

In 2019 kreeg Britt haar paard George van Talpa-televisiebaas John de Mol in ruil voor werk: "John de Mol heeft mij gevraagd of ik een paar shows voor hem wil maken, en ik zei: als ik dit ga doen, geef me dan geen geld maar geef mij dit paard", aldus Dekker destijds. Inmiddels heeft Dekker een hele familie aan paarden bij elkaar gespaard en is ze nog altijd te zien op de buis.

Volgens Britt heeft ze niet alleen haar werk aan deze edele dieren te danken, maar ook haar topfitte lichaam. Zo schrijft ze onder haar Instagram-post: "Dieet? Rijd elke dag op drie paarden en eet in de avond friet."

Carrière

Hoe het zo ver is gekomen dat de grote televisieman Britt Dekker zó graag wilde hebben dat hij zelfs een paard voor haar wilde kopen? Nou, dat heeft de inmiddels presentatrice vooral aan zichzelf te danken. Britt was namelijk al voordat John de Mol zich meldde te zien in verschillende programma's, zoals Take Me Out en Echte meisjes in de jungle. De blondine deed opvallende uitspraken op televisie en viel daarmee zeker op.

En hoewel ze tegenwoordig in bravere programma's als PaardenpraatTV te zien is, heeft Britt in het verleden al vaker laten zien niet vies te zijn van een bikiniplaatje.

Playboy

Maar wist je dat de presentatrice in 2011 he-le-maal naakt ging voor het erotische tijdschrift Playboy? Hoewel de beelden van de naakte Britt destijds al eerder waren uitgelekt, liet de blondine toen aan RTL Boulevard weten de foto's 'f*cking vet' te vinden.

In 2020 blikte de PaardenpraatTV-ster samen met Wilfred Genee terug op haar Playboy-shoot in het SBS-programma Het hek van de dam. Genee vroeg Britt in die uitzending of ze spijt heeft van haar keuze. "Ik heb er geen spijt van, alleen ik was wel 18. Dat was wel echt heel jong. Ik was echt van kind ineens volwassen en als ik er achteraf aan terug denk had ik het echt nooit op die leeftijd moeten doen", antwoorde Dekker destijds. Waarom Britt het toch deed? Ze kreeg er een behoorlijk bedrag voor en vrouwen als Lieke van Lexmond - die zij zag als voorbeeld - gingen haar voor.

Of we Britt wederom in het blad zullen zien verschijnen is dan ook nog maar de vraag. Voor nu moeten we het gewoon af en toe met een bikiniplaatje doen.

Entertainment
  • Hek van de dam, Instagram, AD
  • NL Beeld / Patrick van Emst