Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Na Johan Derksen haalt ook Dries Roelvink uit naar Britt Dekker

Bij Vandaag Inside is Britt Dekker al niet meer welkom en ook Dries Roelvink blijkt geen fan van de blondine.

Britt Dekker

Door haar opvallende manier van spreken en bijzondere, ongenuanceerde (soms wat dommige) uitspraken groeide Dekker uit tot graag geziene gast in talkshows. Sterker: ze sleepte zelfs meerdere grote klussen en programma's binnen.

Oké toegegeven, ze is nog steeds blond en die karakteristieke platte tongval is nog net zo aanwezig als vroeger, maar verder lijkt Britt Dekker in de verste verte niet meer op de tikje ordinaire flapuit die we leerden kennen in Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle.

'Die moet niet meer komen'

Iemand die dat ook jammer vindt: Johan Derksen. Waar Britt laatst nog aanschoof in De Oranjewinter, hoeft ze in het vervolg niet meer te rekenen op een uitnodiging. Ze viel tegen als gast, aldus Derksen. "Die moet ook niet meer komen"

Volgens de besnorde tv-persoonlijkheid zegt Dekker tegenwoordig niks meer. Ze praat met de rem erop en heeft geen mening. En datzelfde geldt voor 'Mister Snollebollekes' Rob Kemps. Ook hij hoeft geen belletje van de VI-redactie meer te verwachten.

Derksen: "Als hij hier gaat zitten, dan verlangen we ook dat hij meedoet. Dat geldt voor hem en dat geldt ook voor dat meisje. Het was allebei niks."

Roelvink vindt het niks

In weekblad Story laat ook legendarische volkszanger Dries Roelvink zich uit over Britt Dekker. Of hij haar nog wel een spontane meid vindt? "Nee", aldus Roelvink. "Ze speelt al jaren een typetje waar veel mensen intrappen. Ik niet!"

Zangeres Marga Scheide heeft wel een verklaring voor deze 'nieuwe' Britt Dekker. Schneide stelt dat er tegenwoordig te veel afhangt van haar carrière bij Talpa. "Dat maakt haar afhankelijk van haar baas."

Entertainment
  • Shownieuws, Veronica Superguide
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl