Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britt Dekker verbluft volgers met bikinifoto

De tijden dat Britt Dekker in een schreeuwerig shirtje en met platte tongval 'F*cking Vet' stond te blèren zijn voorbij: de blondine heeft nogal een transformatie ondergaan.

Britt Dekker verbluft volgers met bikinifoto

Echte meisjes in de Jungle

Oké toegegeven, ze is nog steeds blond en die karakteristieke platte tongval is nog net zo aanwezig als vroeger, maar verder lijkt Britt Dekker in de verste verte niet meer op de tikje ordinaire flapuit die we leerden kennen in Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle. Hoewel we toen ook al een zwak voor de goudeerlijke Britt hadden (die zich overigens in dat jungle-programma een onverwoestbare doorzetter toonde), want zulks ontwapenende spontaniteit is nogal schaars op de Nederlandse televisie.

Britt Dekker het Paardenmeisje

En gelukkig is ze af en toe nog net zo'n grote flapuit als vroeger, al is niet iedereen daar blij mee: zo kregen drie juryleden van een bepaald kookprogramma het vorig jaar wat heet onder de voeten toen Britt door liet schemeren één van hen met een lijn 'wit poeder' op het toilet te hebben betrapt. En daarmee bedoelde ze geen poedersuiker.

Maar buiten dat is Britt de afgelopen jaren in ieder geval qua uiterlijk getransformeerd tot een gepolijst paardenmeisje. Doet ze ook wat mee: op haar Instagram en YouTube-kanaal kunnen we Britts avonturen op- en rond de manege volgen. Is gelukkig niet het enige: op SBS6 was ze te zien met Britt's Gouwe Ouwen en ze verving Naomi van As bij Zappsport.

Bikinifoto

Maar wie denkt dat Britt (die ooit nog in de Playboy heeft gestaan) inmiddels het toonbeeld van zedelijkheid is geworden kan opgelucht ademhalen: de laatste tijd post Britt weer wat gewaagdere kiekjes op haar Instagrampagina. Zo ook haar laatste foto: daarop laat ze zien dat al dat paardrijden toch ergens goed voor is. Dat, en friet eten, als we Britt mogen geloven.

Bekijk de foto zelf:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horseriding & Fries ??☀️#summer #sun

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on