Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dieetcoach deelt gouden tip voor een grotere tampeloeres

Veel mannen hadden liever dat ze iets groter geschapen waren. Een dieetcoach deelt nu een gouden tip om je gereedschap groter te krijgen zonder gelijk onder het mes te gaan.

penislengte

Er zijn genoeg reclames voor middelen die voor een grotere slinger zouden zorgen, maar werken die nou echt? Ook staat het wereldwijde web vol met tips om de lengte van het mannelijk geslachtsdeel iets op te rekken. Er is echter iemand die beweert de gouden tip te hebben.

Het gaat hier om dieetcoach en multimiljonair Chris Cavallini. Hij weet hoe je je tampeloeres groter krijgt. Hij belooft dat dit mannen echt gaat helpen.

Handig trucje of lulkoek?

Uit onderzoek van de Radboud Universiteit blijkt dat 55 procent van de mannen niet tevreden is met de lengte van hun spreekwoordelijke aubergine. Wel is het zo dat 80% van de respondenten vindt dat hij een gemiddelde lengte heeft. Voor een flink deel van deze mannen is dat blijkbaar nog niet genoeg. Hierbij valt op dat mannen die veel bedpartners hebben gehad over het algemeen tevredener zijn over hun zaakje.

De multimiljonair zegt dat de lengte mogelijk belemmerd wordt. Vet op en rond je snikkel zou ervoor zorgen dat het lijkt alsof 'ie kleiner is. Hierdoor zou je jongeheer minder zichtbaar zijn. Bij elke 13,6 kilo die je aankomt, zou er volgens Cavallini zo’n 2,5 cm van je lengte verdwijnen. De tip die hij geeft is dan ook niet moeilijk: afvallen.

Wil jij een wat extra centimeters? Dan heb je de keuze tussen veel sporten of de biertjes even laten staan, als we de multimiljonair mogen geloven. Aan de andere kant: volgens eerder onderzoek regelen kerels met een bierbuik meer dames in de kroeg. Kortom, de keus is aan u...

Lifestyle
  • MAN MAN, Voxweb
  • Adobe Stock