Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Britt Dekker showt getransformeerde lichaam op bikinifoto

Britt Dekker heeft zich de afgelopen maanden flink uitgesloofd. De presentatrice lijkt veel gesport te hebben. Op Instagram kan je genieten van een foto van een getransformeerde Britt in bikini. Wij genieten mee.

Britt Dekker

Dekker is vooral bekend van haar opvallende talkshow-optredens waar ze er van alles uitflapt. Ook zou je haar kunnen kennen als presentatrice van diverse programma’s op de kinderzender NPO Zapp. Daarnaast is Dekker ook nog dressuurruiter.

De presentatrice showt op Instagram haar gespierde lichaam voor de spiegel. Haar blokjesbuik prijkt boven de felgekleurde badkleding uit, waardoor ze niet zou misstaan op de cover van Sports Illustrated. Verder lijkt het erop dat de paardrijdster veel in de zon heeft vertoefd de afgelopen weken.

Paarden

Dekker staat bekend om haar band met paarden. In 2018 vroeg John de Mol haar om een paar klussen te doen voor SBS6. De presentatrice gaf toen aan dat ze geen geld hoefde te hebben voor de projecten, maar wel heel graag een specifiek paard zou willen hebben. Het gaat hier om haar dressuurpaard George. De Mol stemde in met deze constructie en gaf aan ook erg van dieren te houden schreef Dekker destijds op Instagram.

Naast een aantal spieren te hebben gekweekt, lijkt Dekker ook slanker te zijn geworden. Als je de foto vergelijkt met een foto uit juli 2021 lijkt ze stukker dunnner. Ze is er zeker niet op achteruit gegaan.

Koude friet

Britt laat weten dat ze niet op dieet is geweest. Het heeft er vooral mee te maken dat ze elke dag op drie paarden rijdt. Verder geeft de presentatrice aan dat ze gewoon elke avond (koude) friet eet. Als ontbijt eet ze (misschien wel net als haar paarden) wortels.

Op welke manier ze het ook heeft gedaan, Britt is getransformeerd in een slanke gespierde blondine. Wij vinden haar in ieder geval nog steeds een lekkere meid.

Entertainment
  • NL Beeld / Patrick van Emst