Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

In 3 stappen naar een gezellig en sfeervol huis

Een gezellig en vooral sfeervol huis willen we allemaal. Toch zien we nog te vaak dat mensen het lastig vinden om dit zelf voor elkaar te krijgen. Veel mensen hebben namelijk nog altijd het gevoel dat ze voor een bepaalde stijl moeten kiezen. Ontzettend zonde als je het ons vraagt. Het leuke en ook gemakkelijke aan het inrichten van een huis, is dat je helemaal zelf bepaalt wat je er wel of niet in wilt hebben.

Epoxy

Zo kun je prima een landelijk interieur combineren met wat moderns, zodat je net even een wat strakker landelijke inrichting hebt. Het is dus helemaal aan jezelf om een keuze te maken. Wat het bijvoorbeeld ook ontzettend goed doet, is het laten leggen van een vloer van Epoxy giethars in een modern interieur. Giethars vloeren zijn niet alleen ontzettend onderhoudsvriendelijk, maar zorgen ook voor de juiste sfeer in huis. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je het prettig vindt te weten waar je moet beginnen, leggen wij je uit hoe ook jij in 3 stappen naar een gezellig en sfeervol huis kunt.

Zorg voor een uitnodigende sfeer

Je kunt nog zo gezellig zijn als persoon, maar een gezellig huis heeft natuurlijk wel veel meer nodig dan alleen jouw warme persoonlijkheid. Hoewel dit voor een deel zorgt voor de sfeer, is het ook belangrijk om te werken met warme kleuren, aankleding op de bank, mooie gordijnen en natuurlijk ook wat accessoires. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld je eigen onderzetters te maken met Resin Art en deze te gebruiken voor wanneer je visite krijgt? Juist door deze persoonlijke touch zorg je direct voor wat extra sfeer. Veel mensen hebben namelijk vaak het gevoel dat ze een VT wonen huis moeten hebben, wat dus helemaal niet het geval is.

Verlichting voor extra gezelligheid

Een gezellig huis is natuurlijk niet compleet zonder de juiste verlichting. We hoeven je namelijk niet uit te leggen dat een prachtig ingericht huis met alleen een paar TL lampen nu niet bepaald zorgt voor sfeer. Het is dus wel zaak om te zorgen voor verschillende soorten verlichting. Kies voor zachte verlichting in plaats van felle, witte lampen. Plaats verschillende soorten verlichting in je huis, zoals staande lampen, tafellampen en (LED)kaarsen. Hiermee kun je de verlichting aanpassen aan de gewenste sfeer, bijvoorbeeld een zachte verlichting voor een ontspannen avond of helderder licht tijdens het lezen van een boek of krant.

Maak het persoonlijk

We hebben het al even gehad over de prachtige zelfgemaakte onderzetters van epoxy van Epoxywinkel, maar om je huis nog gezelliger te maken, mag het nog wel een tikkeltje persoonlijker. Nu hoef je echt niet je hele woonkamer vol te hangen met familiefoto’s, maar is het wel leuk om bijvoorbeeld wat persoonlijke accenten aan te brengen.

Kies bijvoorbeeld voor een schilderij wat een bepaald gevoel bij je oproept of misschien heb je wel een land waar je al jarenlang naartoe gaat en neem daar iedere keer iets leuks van mee. Je zult zien dat dit ervoor zorgt dat je huis echt een thuis wordt.

Lifestyle
  • epoxywinkel.nl