Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man (19) verstopt cocaïne op opmerkelijke plek en wordt alsnog aangehouden

Het witte poeder werd door de man in ieder geval op een warme plek bewaard...

Coke

Tijdens een politiecontrole in Breda op zondagavond werd een 19-jarige bestuurder aangehouden. Volgens de agenten viel de man op door zijn rijgedrag. Reden om hem staande te houden dus.

Volgens de politie drukte de jonge bestuurder het gaspedaal flink in op zondagavond. Hierdoor besloten de agenten de man te controleren. Maar de hoge snelheid was niet het enige wat hen opviel. Ze zouden de man iets hebben weg zien stoppen terwijl hij aan het rijden was. Waar hij iets verstopte? Tussen zijn benen. Een verdachte situatie, waarbij de bestuurder ook een wat zenuwachtige indruk zou hebben achtergelaten.

Wietlucht

De bestuurder werd verzocht zijn auto langs de kant van de weg te zetten. Toen de politie dichterbij de auto kwam roken de agenten een wietlucht. De man keek daarbij ook wat vreemd uit zijn ogen, schrijft de politie. Deze combinatie zorgde voor nog meer achterdocht bij de politie. Volgens de politie ontkende de man dat hij onder invloed aan het rijden was, maar de bestuurder wilde ook geen speekseltest of bloedtest laten afnemen. Dus de beste kerel mocht mee naar het bureau. Wat hem uiteindelijk misschien nog wel nog meer in de nesten heeft gebracht.

Coke in de onderbroek

De man, die zei niet onder invloed te zijn én direct aangaf helemaal geen verdovende middelen bij zich te hebben, viel behoorlijk door de mand eenmaal op het bureau. Tijdens het fouilleren bleek namelijk dat de man 10 zakjes wit poeder in zijn onderbroek verstopt had. De politie vermoedt dat het hier gaat om harddrugs.

In het bericht van de politie laten zij weten dat de 19-jarige bestuurder nog altijd vast zit en dat het witte poeder én zijn auto in beslag zijn genomen voor nader onderzoek.

Drugs verstoppen

Verdovende middelen in je onderbroek verstoppen, niet ideaal als je gefouilleerd wordt. Toch zijn er natuurlijk veel gekkere plekken waar mensen harddrugs verstoppen. Douane Nederland deelt dan ook om de haverklap gekke verstopplekken, zoals in september vorig jaar. Toen troffen de Douane-medewerkers coke aan in kroketten, die zij heel spitsvondig omdoopten tot 'coke-etten'. Maar ook in stukken kaas, in een wandelstok en in snoepzakken worden vondsten gedaan. Je kan het zo gek niet bedenken of smokkelaars proberen het. De 'onderbroekpropmethode' blijft wat dat betreft een populaire optie. Je moet tenslotte toch wat.

Misdaad
  • Adobe Stock