Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Douane doet bijzondere vondst: 'coke-etten'

Je moet er toch een beetje creatief voor zijn, de cokehandel. Deze keer hadden de smokkelaars wel een hele gekke, maar wellicht lekkere plek voor het witte poeder.

Kroketten

De smokkelaars stopten de coke namelijk in een partij kroketten. De 'coke-etten' waren afkomstig uit Suriname. Waarschijnlijk lekker gekruid dus.

Facebook

Op Facebook laat de Douane Nederland van zich horen na deze bijzondere vondst. "Na nader onderzoek van dit Hollandse hapje, kwamen onze collega's erachter dat er iets niet klopte", schrijven ze op het online platform. "Deze kroketten waren niet gevuld met vlees, maar met cocaïne."

De douane gaat er in ieder geval met humor mee om. "En al gaan wij niet over de vernieuwing van de receptuur, deze snack ga je niet terugzien in de snackmuur." Een rijmpje van de speurneuzen die niet zou misstaan in een sinterklaasgedicht.

Onderaan het bericht staat dat de kroketten na de inbeslagname zijn vernietigd. Dus mocht je benieuwd zijn hoe zo'n ding smaakt, zul je toch echt zelf aan de slag moeten met ragout, deeg en een portie harddrugs.

Misdaad
  • Facebook
  • Douane Nederland