Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: stoute foto's van 45-jarige Estelle Cruijff (nichtje van Johan) in zwembad

Het nichtje van de beste voetballer die Nederland ooit gehad heeft, heeft zelf hele andere talenten.

Estelle Cruijff

Voor wie Estelle niet kent: de 45-jarige blondine is de dochter van Henny Cruijff, die weer een broer was van Johan Cruijff. Henny voetbalde net als Johan in de jeugd van Ajax, maar brak nooit door. In plaats daarvan runde hij enige tijd een sportwinkel in Amsterdam.

Estelle is dus het nichtje van Johan Cruijff, maar werd vooral bekend als de vrouw van Ruud Gullit. De twee trouwden in 2000, toen Estelle pas 21 jaar oud was. De twee kregen twee kinderen, maar scheidden in 2012. Daarna papte de vrouwelijke Cruijff aan met kickbokser Badr Hari.

'Gaat bij haar alleen maar om geld'

Vooral aan de scheiding met Gullit hield Estelle heel wat knaken over. In een podcast zei ze ooit dat ze niet van de term 'miljonair' houdt. Ze vindt het een 'rotwoord'. "Je hebt gewoon een goed leven, een lekker leven. Je hoeft niet elk dubbeltje om te draaien", aldus Estelle. "Ja, niet selfmade, maar ik kon aansluiten."

Vader Henny, overleden in maart 2023, had niet altijd een goede band met zijn dochter. In weekblad Party uitte hij ooit felle kritiek op Estelle, die op dat moment samen was met Badr Hari. Volgens Henny was Estelle vroeger al een lastig meisje:

"Kreeg ik 's nachts telefoontjes van een portier van een discotheek. Henny, kom je dochter maar halen, want ze zit met verschrikkelijk slechte jongens. En eigenlijk is dat steeds erger geworden."

En ook:

"Ik kan het niet anders zeggen, het draait bij haar maar om één ding: geld, geld, geld! Graaien, graaien!"

Zwembadfoto's

Vandaag de dag is de 45-jarige Cruijff niet meer samen met Ruud Gullit of Badr Hari, maar hangt ze rond types als Jaimie Vaes en Koen Kardashian. En hoewel ze in het verleden wat presentatie-, acteer- en modeklussen deed, zouden we haar nu vooral bestempelen als socialite. In andere woorden: iemand die vooral bekend is van het bekend zijn.

Ook haar Instagram-pagina ziet eruit alsof ze nog altijd een glitter & glamour-leventje leidt. Beetje zwembadhangen zus, glaasje bubbels zo, etentje dit, vakantietje op Ibiza dat. En dan de foto's online slingeren voor reacties en likes. U kent het wel.

Is dat erg? Zeer zeker niet. Estelle neemt het ervan, zoals vele anderen dat ook zouden doen als ze de kans daarvoor kregen. Bovendien is het geen straf om te koekeloeren naar Estelles bikinifoto's, want de blondine ziet er op 45-jarige leeftijd piekfijn uit. Weliswaar mede dankzij een boel botox en fillers, maar hé, daar is ze in ieder geval wel transparant over. En dat is ook wat waard, niet waar?

Entertainment
  • NL Beeld / Patrick van Emst