Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 27 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Waarom moest Dwight Mook alias 'Groothoofd' dood?

Dwight Mook had een opmerkelijke bijnaam. Maar ook ‘Groothoofd’ behoedde hem niet voor een ontijdige dood, medio vorig jaar. Met de moord op Mook kwam een einde aan een gewelddadige criminele carrière.

Fortuinlijke vrouwen

Ze zitten er warmpjes bij, deze vrouwen die nooit meer hoeven te werken voor de poen. Panorama zet deze fortuinlijke dames in binnen- en buitenland op een rij. Van de Heineken-dochter tot de zus van de dictator.

Toeval bestaat

Een deuntje in je hoofd dat je even later terughoort in de supermarkt? Denken aan een persoon die je even later tegenkomt? Toeval bestaat vaker dan je denkt. En het kan allemaal nog veel toevalliger.

Oud-politieagent Diederik de Geus: 'Ik werd helemaal gek'

Diederik de Geus hield van zijn vak totdat het de voormalige politieagent allemaal te veel werd. Nu zit hij thuis met PTSS. Zijn belevenissen heeft hij opgeschreven in een zojuist verschenen boek. “Dit is win-win.”

Geheim agent onthult zijn geheimen

Hij maakte jacht op de Heineken-ontvoerders, deed onderzoek naar de slachtoffers van de Bijlmerramp en was de kop van Jut nadat hij de IRT-affaire aan het licht bracht. En nu heeft Johan van Kastel een onthullend boek geschreven.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

De Tiger King brult in zijn kooi

Joe Exotic was de hoofdpersoon in een veelbekeken docuserie op Netflix, maar nu brult hij een tandje lager. De extravagante roofdierverzamelaar zit achter tralies nadat hij een rivale wilde laten omleggen.

Nieuws
  • ANP, Paul Tolenaar