Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wie zijn de ouders van baby Mirjam?

Wie schoot in Rotterdam de 30-jarige Jaison dood? Wie is de overleden baby Mirjam? En wie vuurde de kogel af waarmee de 37-jarige Rishi in Houten werd vermoord? De politie is op zoek naar tips die mogelijk leiden tot de oplossing in drie schokkende zaken.

Baby Mirjam

Afgelopen maart werd op een eiland in de Lek bij Lekkerkerk een klein meisje gevonden in een donkere plastic zak. Ze leefde niet meer. Waarschijnlijk is de baby, die van de burgemeester de naam ‘Mirjam’ kreeg, enkele weken daarvoor overleden. De politie weet nog steeds niet wie ze is. Laat staan wie haar ouders zijn die haar mogelijk hebben gedumpt.

Een andere zaak waarvoor de politie aandacht vraagt, stamt uit oktober vorig jaar. Toen vond er een schietpartij plaats op een druk terras aan het Tiendplein in Rotterdam. De 30-jarige Jaison Sanchez werd geraakt en overleed in het ziekenhuis. Onduidelijk is of hij het doelwit was of dat er sprake is geweest van een vergismoord.


De laatste zaak die de politie opnieuw onder de aandacht brengt, is een schietincident van afgelopen april in Houten. De 37-jarige Rishi Rampadarath werd ‘s ochtends vroeg bij zijn auto opgewacht door zeker één persoon. Tijdens een kort gesprek werd hij meermaals beschoten, waarna hij overleed. De beloning voor de gouden tip in deze laatste twee zaken is verhoogd naar 30.000 euro. Voor de zaak van baby Mirjam is een beloning van 10.000 euro ingesteld.

Misdaad
  • Politie.nl