Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: nieuwslezeres steekt middelvinger op naar kijkers

Als nieuwslezeres maak je weleens een foutje. Per ongeluk je middelvinger opsteken is dan wel weer een hele grote blunder.

Middelvinger

Tijdens het presenteren van het BBC News was te zien hoe nieuwslezeres Maryam Moshiri haar middelvinger opstak naar de camera. Het was bedoeld als een dolletje met collega’s, maar het hele land kon het zien.

Op X (voorheen Twitter) laat de nieuwslezeres weten dat ze met haar vingers zogenaamd meetelde met de regisseur die aftelde. Voor de grap bewaarde ze haar middelvinger voor het laatst: "Toen we bij 1 kwamen, draaide ik voor de grap mijn vinger om en besefte niet dat dit op camera zou worden vastgelegd.”

Niet veel later gingen de beelden rond op social media. De presentatrice heeft laten weten dat het een inside joke is op de redactie. Wel heeft ze spijt van de actie: "Het spijt me als ik mensen heb beledigd of als iemand erdoor van slag is."

Ook heeft de presentatrice aangegeven dat het gebaar zeker niet aan de kijkers gericht was: "Het was een domme grap, bedoeld voor een klein aantal van mijn vrienden", besluit ze.

Bizar
  • BBC News, X, Moshiri
  • Adobe Stock
  • YouTube, The National