Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Ajax-speler Kenneth Taylor datet met deze bloedmooie influencer (19) 

De nieuwe vlam van Taylor is zelfs al gespot in de Johan Cruijff ArenA tijdens de wedstrijd Ajax-Vitesse.

Kenneth Taylor

Kenneth Taylor is een échte 'ras-Ajacied'. De 21-jarige middenvelder begon zijn carrière bij de profclub al in de jeugd en speelt inmiddels in het eerste onder leiding van John van 't Schip.

Waar Ajax langzaam omhoog begint te klimmen in de Eredivisie, lijkt de middenvelder op privévlak al aardig in de wolken te zitten. Taylor is namelijk al een aantal keren gespot met de knappe 19-jarige influencer Jade Anna van Vliet.

Tot op heden gaat het nog slechts om geruchten, maar feit blijft dat Jade afgelopen weekend op de tribune zat bij de thuiswedstrijd Ajax-Vitesse. Daarnaast zouden de twee volgens de 'juicechannels' gespot zijn op Schiphol en in een restaurant.

Waar in het liefdesleven van een voetballer de term 'golddigger' wel eens voorbijkomt, is daar bij deze 19-jarige influencer geen sprake van. Jade timmert namelijk zelf behoorlijk lekker aan de weg. Zo heeft ze al een behoorlijke koopwoning weten te bemachtigen. Hoe? Mevrouw is een hit op de platformen Instagram (1 miljoen volgers), TikTok (1,7 miljoen volgers) en YouTube (283 abonnees). Dat voel je tegenwoordig aardig lekker in de portefeuille.

Ze weet dan ook slim gebruik te maken van deze platformen, waardoor verschillende merken met haar willen samenwerken. Geen domme meid dus, die nieuwe vlam van Taylor. Of de twee nog even in hun bubbel blijven leven of binnenkort het nieuws met de rest van de wereld delen, is nog een raadsel.

Wat betreft haar aanwezigheid in het stadion heeft het voor de Amsterdammers in ieder geval geluk gebracht. Ajax won de wedstrijd tegen Vitesse met 5-0 en de middenvelder scoorde in de 67ste minuut. Super joh.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Proshots