Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Isa Hoes zegt dat ze 'telepathisch' met haar kat communiceerde: 'Werkte echt'

Er moest wel eerst even een kattenfluisteraar worden ingeschakeld.

Isa Hoes

Trouwe viervoeters die met hun leven het huis bewaken, papegaaien die het favoriete nummer van hun baasje kunnen meezingen, hamsters die apporteren. Dat sommige mensen een goede band met hun huisdier hebben, is bekend. Maar bij actrice Isa Hoes en haar harige vriend ging het nog een paar stapjes verder.

In de laatste aflevering van haar podcast 'Marc-Marie en Isa Vinden Iets' zegt ze namelijk dat ze 'telepatisch' met haar kat communiceerde...

Kattenfluisteraar

Dat begon met het inschakelen van een kattenfluisteraar omdat een van haar twee katten vervelend was. Het beestje maakte haar iedere ochtend ontzettend vroeg wakker en wat ze ook deed, niks hielp. Zelfs de plantenspuit haalde niks uit.

En dus belde ze een kattenfluisteraar. Isa: "Weet je wat ze zei? Dat die ene kat het wel heel erg leuk vond dat ik een foto stuur. Ik moest er zelf ook heel hard om lachen."

Dan het probleem van de drukke kat. Volgens de specialist moest Isa "gewoon afspreken dat hij bijvoorbeeld een halfuurtje extra wacht." Dat gesprek met de kat kon 'telepatisch'. Zonder woorden dus, maar puur door haar gedachten via de zweverige kattenfluisteraar te delen met het dier. "En het werkte. Ja, en dit is shocking hé", zegt de actrice. "Nee serieus, het is echt waar."

Hoes vertelt vervolgens dat de katten inmiddels een ander huis hebben met meer ruimte. Of de nieuwe baasjes ook last hebben van de gratis wekservice is niet bekend.

Bizar
  • 'Marc-Marie en Isa Vinden Iets', RTL Boulevard
  • NL Beeld / Heukers Media