Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de mooie Moldavische vrouw van Stefan de Vrij

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor het EK 2024 in Duitsland. Daar mogen de Oranjeleeuwen proberen voor de tweede keer in de geschiedenis Europees kampioen te worden. Stefan de Vrij heeft in ieder geval al één hoofdprijs te pakken.

Stefan de Vrij

Die hoofdprijs is namelijk zijn vrouw Doina Turcanu, een knappe dame uit Moldavië. Turcanu heeft wat modellenwerk gedaan en viel in Italië voor de Hollandse verdediger van Inter Milan (toen nog Lazio Roma).

Met haar achtergrond als model kan Doina wel wat voor de camera. Maar aan haar Instagramfoto's te zien, is ze vaker nat aan te treffen dan droog. Als ze niet tussen de vissen ligt, dan zoekt ze het water wel ergens anders op. Een zwembadje of een jacuzzi, het maakt de Moldavische schoonheid niet uit, zolang ze maar een duik kan nemen. Ja, het leven is goed als je een voetbalvrouw bent...

Vermogende vrouw

Niet dat ze altijd met haar krent in een bubbelbad hangt, Turcanu is niet alleen model, maar ook timmert flink aan de weg als interieurontwerpster. Ze heeft dan ook een succesvol interieurlabel en is daardoor een vermogende vrouw.

Handig, helemaal omdat het stel dit jaar hun eerste nakomeling kreeg. Doina Turcanu beviel in maart 2023 van een jongen die de naam Nolan draagt. Laten we hopen dat het kereltje het pad van z'n vader bewandelt en Oranje over een jaar of twintig kan versterken. Aan de genen zal het in ieder geval niet liggen.

Sport
  • Instagram, MAN MAN
  • NL Beeld / Proshots, Instagram